Bed & Breakfast Hasselt
Routebeschrijving - Bed & Breakfast De Kiezel Hasselt
Wegbeschrijving
Contacteer ons
Homepage B&B De Kiezel
Foto gallery

WEGBESCHRIJVING

MET DE WAGEN

Vanaf de autosnelweg E313 (Antwerpen-Luik):
U verlaat de autosnelweg, afrit 29, Hasselt-Oost, en rijdt richting Hasselt-centrum. U komt op de weg Tongeren - Hasselt en rijdt richting Hasselt-centrum tot aan de grote ring van Hasselt (eerste verkeerslichten).
Daar slaat u rechtsaf, de Gouverneur Roppesingel in. Die blijft u volgen tot aan het 3e verkeerslicht. Hier slaat u rechtsaf. U bent nu op de Universiteitslaan.
U rijdt nu richting Genk. Aan de 2de verkeerslichten neemt u rechts. U bevindt zich nu in de Kiezelstraat. B&B De Kiezel bevindt zich onmiddellijk links (het eerste gebouw)

Vanaf een andere invalsweg:
U begeeft zich naar de grote ring van Hasselt. Daar rijdt u ter hoogte van de Gouverneur Roppesingel aan het Provinciegebouw en de Ethiasarena richting Genk.
U bent nu op de Universiteitslaan. U rijdt nu richting Genk. Aan de 2de verkeerslichten neemt u rechts. U bevindt zich nu in de Kiezelstraat.
B&B De Kiezel bevindt zich onmiddellijk links (het eerste gebouw)

MET DE FIETS

Wij bevinden ons langs het fietsroutenetwerk n° 100. Net tussen de Universiteit Hasselt en Kinepolis (aan de verkeerslichten van Godsheide)

MET DE TREIN OF MET DE BUS

Aan het station van Hasselt bevinden zich ook de bushaltes van de Lijn.
Daar neemt u bus H9. Die rijdt van 6.30 tot 20.01 uur met een interval van 30 minuten.
U stapt af aan de halte ‘Kiezelstraat’. Vanaf daar is het een half minuutje wandelen: u volgt de Kiezelstraat (verder weg van de route die de bus nam) tot aan het eind van de straat.

Klik hier voor een stratenplan van Derouck.